projektsanning.com- intervju MED KRAR AL-HAMEDE, GRUNDARE AV ARABISKA PARTIET

– Sverigedemokraterna har hjärnskador och Kristdemokraterna är ett misslyckat parti – – – Al-hamene säger att de som parti [Arabiska partiet] tycker det är “ok att provocera inom rimliga gränser”, att även muslimer ska repsktera yttrandefriheten men han säger också att det inte tycker det är “okej att bränna något verk och absolut inte ett religiöst”. Men om man nu måste så ska bränna Koranen eller något annat religiöst verk ske på en “plats som inte innebär uppvigling till våld.” Länk till hela texten

https://projektsanning.com/2020/09/01/intervju-krar-al-hamede-i-arabiska-partiet-sverigedemokraterna-har-hjarnskador-och-kristdemokraterna-ar-ett-misslyckat-part/?fbclid=IwAR3oUG2o5j-UW0tV7dUNp6-uvoYC0ubFle4QNIbDgCTvOArWbenZPAP-vq4

Författare: Ulf Lönnberg

tidigare fritidspolitiker fram till fyllda 75 år. Nu driver jag bloggen www.svenskreligionspolitiskdebatt.com