projektsanning.com- intervju MED KRAR AL-HAMEDE, GRUNDARE AV ARABISKA PARTIET

– Sverigedemokraterna har hjärnskador och Kristdemokraterna är ett misslyckat parti – – – Al-hamene säger att de som parti [Arabiska partiet] tycker det är “ok att provocera inom rimliga gränser”, att även muslimer ska repsktera yttrandefriheten men han säger också att det inte tycker det är “okej att bränna något verk och absolut inte ett religiöst”. Men om man nu måste så ska bränna Koranen eller något annat religiöst verk ske på en “plats som inte innebär uppvigling till våld.” Länk till hela texten

https://projektsanning.com/2020/09/01/intervju-krar-al-hamede-i-arabiska-partiet-sverigedemokraterna-har-hjarnskador-och-kristdemokraterna-ar-ett-misslyckat-part/?fbclid=IwAR3oUG2o5j-UW0tV7dUNp6-uvoYC0ubFle4QNIbDgCTvOArWbenZPAP-vq4

Författare: Ulf Lönnberg

tidigare fritidspolitiker fram tills jag fyllde 75. Nu driver jag bloggen www.svenskreligionspolitiskdebatt.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.