Seminarium om doktorsavhandlingen Landet som glömde gud –

För dig som ännu inte fått del av studien hålls nu i januari två releasesamlingar i Stockholm respektive Göteborg, i Stockholm i S:ta Eugenia kyrka där det blir mingel och boksamtal med Thomas Idergard och mig, tors 12/1 kl 19. För den som inte kan närvara på plats direktsänds samlingen även på www.sanktaeugenia.se/live. I Göteborg bjuder nätverket Vägen in till seminarium om boken i Johannebergskyrkans församlingshem, lör 21/1 kl 11-13. Till Göteborgssamlingen får man gärna föranmäla sig, sven.lunden@gmail.com Varmt välkommen med på någon av dessa samlingar!

Ulf Lönnbergr kommentar: Ett angeläget seminarium för oss som utifrån vår existensiella övertygelse, ideologiska kompass och politiska positionering vill verka för ett religiöst landskap i Sverige med religionsfrihetens tydligare rättigheter och preciserade begränsningar inom ramen för FN:s konventioner. >>>Se gärna den korta texten på min blogg Svensk Religionspolitisk Debatt

Författare: Ulf Lönnberg

tidigare fritidspolitiker fram tills jag fyllde 75. Nu driver jag bloggen www.svenskreligionspolitiskdebatt.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.