’Österrike skärper antiterrorlagar – Sverige alltmer isolerad fristad för islamism’

LEDARSIDORNA SE: ”Österrike följer därmed efter, eller ligger sida vid sida, med europeiska länder såsom Tyskland och Frankrike i arbetet mot våldsbejakande islamism. Detta arbete fokuserar på de radikaliserande kluster som Muslimska brödraskapet utgör och sker i bred politisk enighet som inkluderar De Gröna i de länder dessa partier finns representerade.”

Länk

Författare: Ulf Lönnberg

tidigare fritidspolitiker fram till fyllda 75 år. Nu driver jag bloggen www.svenskreligionspolitiskdebatt.com

3 reaktioner till “’Österrike skärper antiterrorlagar – Sverige alltmer isolerad fristad för islamism’”

  1. Sverige, ett land som ter sig absurt, har blivit som en fristad för radikala islamister och de odlar sin radikalisering av moderata muslimer. Detta måste få ett slut. Islamism har inget i ett land som Sverige att göra.

    1. Ett steg på vägen att minska hot från religiös och politisk islamism är att förbjud religiösa symboler i skolan, följa Danmarks exempel med att imamernas tal i moskéerna ska finnas i utskrift på svenska Målilla gärna innehållsförteckningen i min debattbok (i bloggen) där finns konkreta exempel

Kommentarer är stängda.