I Islamic Relief’s stadgar finns sanningen

Johan Westerholm: ”Islamic Relief hävdar i sin replik på min debattartikel den nionde juni (V och KD i ohelig allians riskerar att öka radikaliseringen) att de inte har några band med Muslimska Brödraskapet. – – – Islamic Relief Sverige är en del av Islamic Relief International och kopplingen mellan dem och Muslimska Brödraskapet fick den internationella storbanken HSBC att 2016 avsluta allt samarbete med Islamic Relief International. Detta efter att finansiering av bland annat Hamas avslöjats”

https://www.dagen.se/debatt/johan-westerholm-islamic-reliefs-stadgar-bevisar-koppling-till-muslimska-brodraskapet-1.1731409

Författare: Ulf Lönnberg

tidigare fritidspolitiker fram till fyllda 75 år. Nu driver jag bloggen www.svenskreligionspolitiskdebatt.com