Michael Rubbestad (SD): S har skapat det Sverige där muslimska kvinnor inte får skilja sig

”Socialdemokraternas regeringsförklaring från 2014 tål att upprepas; ”Sveriges nya regering är en feministisk regering. Hämmande könsroller och strukturer ska bekämpas. Kvinnor och män ska ges samma makt att forma samhället och sina liv.”

Vi konstaterade redan 2020 att det inte hade blivit något av detta. Då publicerade vi granskningen ”1981 dagar – En granskning av regeringen Löfvens feministiska politik”. Två år senare har det fortfarande inte skett några förbättringar. Som Uppdrag granskning visar viger shiamuslimska imamer kvinnor som köps för pengar i vad som kallas njutningsäktenskap och förvägrar muslimska kvinnor att skiljas från sina män. Njutningsäktenskapen är en form av prostitution i religionens namn och om en man förvägrar kvinnan skilsmässa tvingas hon stanna kvar i äktenskapet utan hänsyn till svensk lagstiftning.

– – –

Under 2021 betalades dessutom 14 miljoner ut i statliga bidrag till flera av dessa församlingar”

http://www.gp.se/1.73126469

Författare: Ulf Lönnberg

tidigare fritidspolitiker fram tills jag fyllde 75. Nu driver jag bloggen www.svenskreligionspolitiskdebatt.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.