Ledarsidorna.se: En väg vi måste gå – oavsett om vi gillar det eller inte

”…islamistiska och arabiskt fascistiska vanföreställningar vinner mark – Stillsamt påhejade av det fascistiska Partiet Nyans…”, skriver Ledarsidorna,se

”Spänningar som kan slå över i hat, hot och våldshandlingar mellan grupperna där många i de somaliska och syriska grupperna fått svenskt medborgakap och redan upplever sig som andra klassens medborgare. Där ett missnöje snabbt kan utvecklas till politisk radikalisering i olika utsträckningar.

Från min position ser jag redan tendenser att islamistiska och arabiskt fascistiska vanföreställningar vinner mark i olika områden. Stillsamt påhejade av det fascistiska Partiet Nyans som i sin tur backas upp av bland annat Turkiet samt det Muslimska brödraskapet.”

Läs mer

Författare: Ulf Lönnberg

tidigare fritidspolitiker fram till fyllda 75 år. Nu driver jag bloggen www.svenskreligionspolitiskdebatt.com