Soheila Fors: Självcensur har redan lagt grunden till hädelselagarna

Soheila Fors, grundare av Föreningen Khatoon och författare:

För oss andra är det ingen installation. För oss är konfrontationen mellan islamismen, sharia och det västerländska samhället den verklighet vi och våra barn har att leva i. Det är ett lågintensivt kulturellt utnötningskrig. Konfrontationen går vidare i varje svensk förort. Striden står om vilken rätt jag som människa har att sätta mig till doms över andra och om vilken lag som ska styra samhället: Svea rikes lag eller sharia.

https://www.dagen.se/debatt/2021/10/12/sjalvcensuren-har-vi-redan-lagt-grunden-till-hadelselagarna/

Författare: Ulf Lönnberg

tidigare fritidspolitiker fram till fyllda 75 år. Nu driver jag bloggen www.svenskreligionspolitiskdebatt.com