”Kluvet Kyrkomöte – S vill öka finansieringen av samarbetet med Muslimska brödraskapet”

Ledarsidorna se: ”En värld av grannar” är ett av ärkebiskop Antje Jackeléns mest prioriterade dialogprojekt. Programmet – – skall enligt Svenska kyrkan utveckla och fördjupa relationerna mellan religiösa samfund och organisationer som arbetar med integration och för människor på flykt i Sverige och i Europa.- – den muslimska representationen [har] helt kommit att domineras av Muslimska brödraskapets nätverksorganisationer Islamic Relief och Muslim Aid samt Muslim Cultural Heritage Center – – Kyrkomötet föreslås av Eneroth – -besluta att tillföra Act Svenska kyrkan sammanlagt 40 miljoner kronor”

https://ledarsidorna.se/2021/09/kluvet-kyrkomote-s-vill-oka-finansieringen-av-samarbetet-med-muslimska-brodraskapet/

Författare: Ulf Lönnberg

tidigare fritidspolitiker fram till fyllda 75 år. Nu driver jag bloggen www.svenskreligionspolitiskdebatt.com

En tanke på “”Kluvet Kyrkomöte – S vill öka finansieringen av samarbetet med Muslimska brödraskapet””

Kommentarer är stängda.