(S), (C) och (SD) går vilse i kyrkovalet

VIKTIG PRINCIPFRÅGA – rågången mellan politik och religion ska hållas! Tre svenska Partier behöver sopa framför egen dörr när politisk islam flyttar fram sina positioner. Bra att tre partier ställs till svars av Lennart Bondeson, KD, kommunalråd Örebro:
”Att en gång för alla göra upp med den förödande politiseringen av Svenska kyrkan innebär ju inte att kasta ut demokratin som styrelseform, tvärtom. Partier är i grunden sekulära organisationer som styrs av partibok och politisk ideologi. – – – Självklart ska Svenska kyrkan vara demokratisk men inte partipolitiskt styrd, varken av (S), (C) eller (SD).”

https://www.na.se/artikel/befria-den-svenska-kyrkan-fran-partipolitiken?fbclid=IwAR32BrUP73Z8XxKr-HyGARcZT_eR_ctprCf9gXEhcrFvI6TeWENPSkWhGS4

Författare: Ulf Lönnberg

tidigare fritidspolitiker fram till fyllda 75 år. Nu driver jag bloggen www.svenskreligionspolitiskdebatt.com