SD svarar på C:s debattartikel: – I Skurup påtvingar vi inte våra barn religiösa symboler

Lars Nyström (SD) Oppositionsråd i Skurups kommun och Patrick Reslow (SD) skriver:

”Skolverket i all ära, men någon rättsinstans har de aldrig varit och ska heller aldrig bli. – – Centerpartiet (Expr 23ds) propagerar för att flickor ska döljas, att flickor ska särskiljas pojkarna och att flickor – trots en ålder som går att räkna på bägge händerna – ska betraktas som en sexuell varelse som ska skylas. – – Det här är Sverige, här påtvingar vi inte våra barn religiösa symboler som syftar till förtryck, kontroll och underkastelse.”

https://www.expressen.se/debatt/centern-propagerar-for-att-sexualisera-smaflickor/

Författare: Ulf Lönnberg

tidigare fritidspolitiker fram till fyllda 75 år. Nu driver jag bloggen www.svenskreligionspolitiskdebatt.com